HSIL camp 1  GJENNOMFØRT

Tid: Mandag til fredag i uke 26, fra klokken 10:00 til klokken 18:00.

Sted: Lampa på Haugenstua

HSIL campen er et aktivitetstilbud for alle som vil være med! Vi har med oss utstyr til store og små, blant annet fotballer, basketballer, badmintonutstyr, kubb og masse annet! Det er hele tiden aktivitetsledere tilgjengelig, som sørger for at alt går fint for seg, og som hjelper til å sette barna i aktivitet!

Sommerpatruljen GJENNOMFØRT

Tid: Mandag til fredag i uke 28, fra klokken 16:00 til klokken 21:00.

Sted: Fossumparken ved Stovner senter. 

Sommerpatruljen er et tilbud til barn og ungdommer i nærmiljøet. I år arrangerer vi dette i Fossumparken utenfor Stovner senteret. Det er helt gratis for alle å delta! I år kommer Vålerenga Trolls på besøk for å gi de som ønsker det en innføring i amerikansk fotball! VIF Trolls vil være tilstede på tirsdag og torsdag, mellom klokken 17:00 og 19:00. Alle andre dager er våre aktivitetsledere tilgjengelig til å initiere til aktivitet!

HSIL camp 2 GJENNOMFØRT

Tid: Mandag til fredag i uke 32, fra klokken 10:00 til klokken 18:00.

Sted: Friplassen på Høybråten (rett ved Høybråten kirke)

HSIL campen er et aktivitetstilbud for alle som vil være med! Vi tar med oss utstyr til store og små, blant annet fotballer, basketballer, badmintonutstyr, kubb og masse annet! Det er hele tiden aktivitetsledere tilgjengelig, som sørger for at alt går fint for seg, og som hjelper til å sette barna i aktivitet!

 

Har du spørsmål vedrørende sommeraktivitetene kan du bare kontakte oss!

Emilie Ødegård, administrasjonen HSIL: Tlf. 994 61 745 eller mail admin@hsil.no

Kristin Mikaelsen, prosjektkoordinator: Tlf. 958 11 536