PiPfest

Denne festivalen arrangeres i Sofienbergparken 16. til 18. juni. I den forbindelse søker de etter lag/foreninger/organisasjoner som ønsker å bidra med dugnadstimer for å få gjennomført festivalen. PiPfest betaler 150kr per person per time. 

Klikk her for nettsted

FoMa festivalen

FoMA er en helt ny festival som arrangeres for første gang på Fornebu den 17. juni. Festivalen er unik i den forstand at den satser like mye på kunst og musikk, som på mat og drikke. FoMA arrangeres på Forneby, med store grøntarealer og ikonisk arkitektur, som et bakteppe for en festival med fokus på kvalitet. 

De trenger folk til følgende oppgaver: Billettsjekk/akkreditering, servitører, renhold, vertskap, backstage, transport og runners som settes på forefallende oppgaver. FoMA ønsker helst frivillige over 18 år. De betaler 120kr per time, per person. De ønsker helst at man kan delta på 8-timers eller 10-timers vakter (14:00-24:00 eller 14:00-22:00)

Klikk her for nettsted

Statister søkes til internasjonal streaming-tjeneste

ITV Studios søker statister til en stor internasjonal streamingtjeneste. Innspillingen foregår noen dager i juni, juli og august. Statistene er nødt til å være over 18 år. De som ønsker å delta får mulighet til å være med på morsomme aktiviteter mot honorar etter avtale. Det mest ideelle er en samlet gruppe, men individuell deltakelse fungerer også fint dersom noen har anledning. 

Kunne ditt lag/din gruppe tenkt seg å delta på noen av disse dugnadene? Ta kontakt på admin@hsil.no for mer informasjon!