Norges Idrettsforbund inviterer alle i idretten til å bli med i paraden og vise sin støtte til idrettsglede for alle - uavhengig av seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk. Dette synes vi i Høybråten og Stovner IL er viktig! 

Paraden begynner kl.13 og går fra Grønland politihus/Grønland kirke. Oppstilling foregår fra kl. 12 og paraden går fra Grønland til Spikersuppa til Pride Park er. Paraden tar ca. 1.5 - 2 timer, og i 2018 deltok utrolige 45 000 deltakere og 250 000 tilskuere. Det er ingen aldergrense for å gå i paraden.

I forkant av paraden ønsker NIF et grovt anslag av hvor mange vi blir! Send en mail til admin@hsil.no og oppgi hvilken gruppe dere kommer fra, eventuelt lag og hvor mange dere anslår at dere blir! Barn, ungdom, unge voksne, voksne, seniorer og alt i mellom er alle hjertelig velkommen til å være med! Vi håper på å se så mange av dere som mulig!

PS: Ønsker dere å gjøre noe underveis i paraden?
Det er gøy å være kreativ mens man går! Ønsker man å danse, turne, trikse ball ol.? Hvis dere vil gjøre noe gøy og underholdene underveis vil NIF gjerne ha beskjed om dette også, så om dette gjelder for dere kan dere inkludere informasjon om dette i mailen!