Gullmerke: 

Lagets Gullmerke tildeles medlemmer som over tid har vist stor interesse og høy aktivitet i lagets idretter, grupper og eller aktiviteter.

Jarle Haugland: 

Jarle har i mer enn 10 år vært rennleder ved trolig et av verdens største arrangement i langrenn for aldergruppen 7 år opp til senior damer/herrer. Jarle har med sitt engasjement, kunnskap og lidenskap for sporten bidratt i å utvikle arrangementet til å bli en festival med et par tusen påmeldte gjennom en helg. Jarle deltar iherdig i forberedelsene til arrangementet og leder det gjennom arrangementshelgen i Holmenkollen på en forbilledlig måte. I tillegg til rennledelse av Oslo Skifestival har Jarle i like mange år bidratt inn i langrennsmiljøet i klubben. På bakgrunn av dette hadde æresbevisningskomitéen i går gleden av å tildele han gullmerket i HSIL. 

Bjørn Jarle Wiger:

Bjørn Jarle tildeles gullmerket på bakgrunn av sine mange roller i idrettslaget over flere år; blant annet styremedlem i Hovedlaget i flere perioder. Bjørn Jarle var tidlig med i langrennsgruppa som utøver, styremedlem, styreleder og ikke minst som en pådriver i starten av Oslo Skifestival. Bjørn Jarles arbeid har virkelig satt HSIL på kartet og har i flere år bidratt til klubbens gode navn og rykte. Bjørn Jarle har vært en kontinuitetsbærer, ikke bare innen langrennsmiljøet, men generelt for hele HSIL. Han har vært en sparringspartner i hovedstyret og sørget for møter av kvalitet! Bjørn Jarle vil fortsette i HSIL på hobbybasis i sykkelgruppa som utøver! Takk for dine mange flott bidrag!

Stig Hernes:

Stig har vært en stor pådriver i håndballgruppen, både som trener og som dommerkontakt i HSIL. Som dommerkontakt har han minst tre kull med HSIL dommere på samvittigheten. Her har han rekruttert, motivert, sørget for opplæring, arrangert dommerkurs og fulgt opp unge lovende på en veldig god måte! Det siste kullet bestod av litt for mange dommere (luksusproblem spør du oss) slik at HSIL kunne leie ut dommere til andre klubber. Dette har vært en økonomisk gode for HSIL! Stig har en god evne til å kommunisere under kamp, noe som har bidratt til at spillere, trenere og dommere under hans tilsyn samhandler på en god måte. Stig er i tillegg en hyggelig, blid og omgjengelig fyr som gjør at HSIL utad er kjent som en klubb man regner med og ikke minst ønsker å være i kontakt med! Vi i HSIL håndball ønsker Stig alt vel i pensjonisttilværelsen som dommerkontakt og er takknemlige for at han vil fortsette som dommer hos oss! Gratulerer med gullmerket Stig!

Æresmedlemskap

Æresmedlemskap i HSIL tildeles medlemmer som gjennom lang tid har gjort en stor innsats som leder, trener eller har vært aktiv for idrettslaget på andre måter. Vedkommende må også ha representert laget på en fortjenestefull måte utad. Æresmedlemskapet henger svært høyt. I år ble det fremmet et forslag om tildeling av æresmedlemskap til et brødrepar som i flere tiår har bidratt til klubben både sportslig og administrativt. Brødrenes arbeid har gitt gjenlyd i riskmedia og satt HSIL på kartet!

Arne Braathen

Arne startet i sitt første klubbmesterskap allerede som femåring på Liastua. Han var innom flere idretter i sine tidlige år; fotball, ski og friidrett. Som junior ble friidrett en av hans hovedaktiviteter, men den lengste karrieren har han i skigruppa. Arne kan skryte av hele 56 år med langrenn i HSIL! Her er det snakk om opp mot tusen konkurranser med mange gode plasseringer! Arne startet som trener allerede som 16-åring og endte med diplomtrener utdanning i regi av Olympiatoppen - Norges høyeste trenerutdanning! Han startet trenerjobben i HSIL som 17-åring og avsluttet lederfuksjonen i klubben under NM 2012. Dette tilsvarer hele 43 år som trener i klubben, med mange høydepunkter; spesielt to nevneverdige Norgesmesterskap i stafett på ski for kvinner!

Arne har i tillegg til sin sportslige involvering hatt flere administrative roller i klubben: Som styremedlem, prosjektleder og representant i 16 år. Arne er tidligere tildelt gullmerket i HSIL, bragdmerket i HSIL, diplom for langvarig arbeid fra Oslo skikrets, årets idrettsleder i Groruddalen og ildsjelprisen fra Norges Skiforbund - det er med glede at vi i år tildeler Arne HSILs æresmedlemskap! Takk for alle dine fantastiske bidrag til klubben, dette er vi svært takknemlige for!

Jan Gunnar Braathen:

Jan Gunnar startet som sin bror tidlig aktivt, med fokus på langrenn. Her leverte han sterke resultater, blant annet 2x jr. NM gull, 5. plass på femmila i Holmenkollen, flere topplasseringer i NM, uttak til langslaget to ganger og representant for Norge i mange renn utenlands. Jan Gunnar startet som trener i klubben i 1984 og avsluttet i 2015, det var kun noen få år på 90-tallet der han ikke deltok. Dette utgjør hele 25 år som trener i klubben! Jan Gunnar var leder i langrennsgruppa i 10 år, en periode med sterke resultater blant de aktive! Jan Gunnar var også representant for HSIL i Team Kollen i syv år, og på bakgrunn av hans mange år tilbakelagt i klubben både sportslig og administrativt er han tidligere tildelt mange av de samme merkene som sin bror. Jan Gunnar kan briljere med Gullmerket i HSIL, bragdmerket i HSIL, diplom fra Oslo skikrets på bakgrunn av sportslige prestasjoner (1975), plakett for mange års arbeid i skisporten, arbeidersamfunnets stipend og Hedersprisen fra Høybråten Lions. Det er med glede og stolthet at Jan Gunnar i år tildeles HSILs høythengende æresmedlemskap!

Både Arne og Jan Gunnar fortsetter som medlemmer i seniorgruppa og er svært aktive begge to, både på deltakelse på dugnader og arrangementer!

Gratulerer så mye til dere alle, og tusen takk for deres formidable innsats i HSIL! Dere er alle fantastiske eksempler og rollemodeller for alle HSILs medlemmer!