Dette er et tilbud til alle barn og unge i klassetrinn 1.-7. klasse, enten de allerede spiller håndball eller ønsker å prøve seg for første gang. Her skal de ha det gøy, leke og lære, og oppleve å mestre noe nytt hver dag.

Her er en video fra da vi var arrangør sist

Tid: Onsdag 23. - fredag 25. februar fra 09.00-15.00 hver dag. Vi åpner dørene 08:30 og barna må være hentet senest 15:30
Sted: Idrettens Hus Nordbyen, Haavard Martinsensvei 30
Pris: kr 750 for alle 3 dagene (inkl. frukt, lunsj og utstyrspakke). Betaling gjøres første dagen via Vipps ved oppmøte i Nordbyen Flerbrukshall.

Dette er REMA 1000 Håndballskolen: Håndballskolen er et tilbud til alle, enten de allerede spiller håndball eller har lyst til å prøve for første gang. Barna vil bli delt inn i grupper etter alder og hvor mye de kan om håndball. Det vil bli lagt opp til allsidig trening og lek, slik at barna har det gøy. Barna får servert lunsj tilberedt av klubben hver dag, men det kan være lurt at de tar med drikke og noe frukt til mellommåltid. 

Dette får barna: Blir barna med på REMA 1000 Håndballskolen får de i tillegg til mye moro, en utstyrspakke med egen håndball og t-skjorte.

Påmelding: Foresatte/foreldre melder barnet HER eller ved å scanne QR koden nedenfor.

Påmeldingsfristen er 10. februar 2022
Ønsker du ytterligere informasjon om REMA 1000 Håndballskolen, ta kontakt med Vibeke Ask Børsum, 952 70 233.

NB! Vi håper selvsagt at håndballskolen kan arrangeres som normalt. Vi følger nøye med på hva myndighetene anbefaler. Dersom situasjonen rundt Covid-19 skulle føre til at håndballskolen ikke kan gjennomføres vil dere få beskjed.