Kjære innebandyvenner -

 

 

 

Godt nytt år til dere alle.

 

 

 

For oss som er glad i innebandy ble verken slutten på 2021 eller starten på 2022 som vi hadde håpet, og vi har full forståelse for at det føles tungt.

 

 

 

Det er imponerende og gledelig å se at det allikevel arrangeres treninger i ulike formater – og at barn og unge får muligheter til å trene og kose seg i hallen. Vi er sterke i trua på at alt som gjøres av positive tiltak nå vil komme oss til gode de neste sesongene.

 

 

 

Vi sendte dere en epost med informasjon før jul, og dette er oppfølgingen av den. Vi vet fortsatt ikke noen ting om videre restriksjoner, eller hva som venter oss den 14. januar. Vi tenker derfor at dere får en mail denne gangen, og at vi inviterer til et infomøte når vi har noe konkret å dele.

 

 Det som er sikkert er:

 

Alle kamper og arrangementer (med unntak av Eliteserie herrer og Eliteserien damer) er stanset til og med 13. januar. Vi har utsatt alle kamper i MinBandy, men ser dere en glipp er det fint om dere gir oss beskjed.

Alle utøvere til og med ungdomsskole alder kan trene som normalt, med nærkontakt, i grupper på maks 20. Det betyr at utøvere i junior-alder må holde en meters avstand på trening, også her gjelder regelen om maks 20 i treningsgruppen (unntak for Elite herrer og Elite Damer her også). Senior bredde er dessverre avskåret fra å trene innendørs med dagens retningslinjer, men man kan trene ute. Foregår treningen utendørs gjelder regelen om en meters avstand og maks 20 i gruppe.

Begrens bruk av garderober.

 

 

 

Les mer om NBFs smitteverntiltak: Forbundets smitteverntiltak 

 

Det er i dag vanskelig for oss å planlegge sesongen videre siden vi ikke vet rammene vi må forholde oss til. Hva som kommer den 14. januar blir som dere skjønner avgjørende.

 

 Vi i OABR har berammet kamper fra og med 14. januar. Vi skal denne uka diskutere hva vi gjør med kampavvikling 14. – 16. januar, hvis det skulle åpne opp igjen. Vi tar en beslutning på styremøte mandag 10. januar, og informerer dere ila tirsdag 11. januar.

 

Har dere spørsmål eller innspill er det supert om dere tar kontakt.

 

 

 

Ta vare på hverandre!