Den 21.04.2020 ble HSILs klubbhus, som ligger plassert midt i «hjertet» av Høybråten, til alles sorg revet bort i en brann. Over 100 års historie brant ned til muren. Med enorm innsats fra frivillige ble tomten ryddet innen 01.05.2021. Tomta har siden da stått klar til gjenoppbygging av vårt nye klubbhus!

Etter flere runder med forsikringsselskapet vårt viste det seg at vi ikke hadde innboforsikring, men bare husforsikring. I den forbindelse søker vi derfor om hjelp og tilskudd til å møblere vårt nye klubbhus som etter planen skal stå ferdig februar 2024.

Vårt nye klubbhus skal være et idrettsbygg for stedlig aktivitet som fotball, e-sport og lignende. Et samlingssted for mer stedsuavhengig aktiviteter som løpegrupper og sykkelgrupper. Klubbhuset skal fungere som arbeidsplass for idrettslagets ansatte, med en sosial sone for medlemmer og funksjonærer. I tillegg vil klubbhuset bidra med møtefasiliteter og utleiemuligheter. Klubbhuset skal reflektere idrettslagets over 100 års lange historie, og dens betydning for nærmiljøet i fortid, nåtid og fremtid. Det skal bygges miljøvennlig og gjenspeile samfunnet med brukeren i fokus.

Vi skal bygge en samlingsplass for fremtiden!


Juryen for IKEAs nabofond nominerer oss fordi de anerkjenner at vi har en god visjon for framtida, rettet mot barn og ungdom. 

Vi trenger all hjelp vi kan få og håper du vil bruke din stemme på oss!

Slik stemmer du:

  1. Gå inn på denne siden
  2. Registrer deg
  3. Klikk på hjertet under bildet vårt
  4. Sjekk at hjertet blir rødt som bekreftelse på at din stemme er registrert!