Medlemskontingenten går til HSIL hovedlaget og til drift av klubben. Det dekker blant annet kostnader ved styre og representasjon, drift av administrasjon og kontor, regnskap og revisjon, markedsføring, forsikringer, personalkostnader. Treningsavgiften, som sendes ut i forkant av sesongen til din idrett, går til å dekke kostnader i din egen idrett. For å ha stemmerett på årsmøtet 28. mars må denne betales innen utgangen av februar. 

Prisene for medlemsavgiften for 2023 ble vedtatt av årsmøtet i 2022. Det er svært viktig for HSIL å holde prisene lave, slik at alle kan være med. Det er derfor kun en liten prisjustering 2022 til 2023.

Priser: 

  • Barn (tom. 18 år) 275 kr
  • Voksne (fom. 18 år) 415 kr
  • Familie (par m/barn u18 år) 660 kr
  • Pensjonist (fom. 67 år) 275 kr

Du får fakturaene som vedlegg på epost, og den ligger i din profil på Min idrett. Du får også en sms om at du har mottatt en faktura fra oss. Du kan velge om du vil betale fakturaen på vanlig måte i din nettbank, om du vil logge deg inn i Min idrett å betale med kort eller om du vil betale med VIPPS. Fakturaen har 15 dagers betalingsfrist, vi legger aldri på purregebyrer og sender ikke fakturaer til inkasso.

Det er veldig viktig at du betaler medlemsavgiften og at du betaler til fristen. Vi bruker svært mye tid og krefter på å få inn medlemskontingenten fra våre medlemmer. Det går hardt ut over driften av klubben og vår økonomi.

HSIL er en frivillig organisasjon, det betyr at klubben drives av medlemmene på dugnad. Det får vi til ved at alle medlemmene putter litt innsats (dugnad) og litt penger (medlemskontingent- og treningsavgift) inn i klubben. Det alle medlemmene tilsammen bidrar med blir HSIL. Du er derfor ikke kunde i HSIL, du er medlem. Du bidrar med det du kan bidra med, også får du igjen det fellesskapet sammen klarer å få til.

Er du ikke lenger medlem av HSIL, men får faktura likevel? Det betyr at du ikke er ordentlig utmeldt av klubben. Du melder deg ut enten i Min idrett eller ved å sende en epost til dagligleder@hsil.no. Det holder ikke å si fra til lagleder/trener.

Du kan lese mer om medlemskap i HSIL her. Her finner du mer info om:

  • Hva du kan nyte og hva du må yte
  • Innmelding/ utmelding
  • Priser og betaling

Har du problemer med å betale? Les om mulighetene vi tilbyr her.

Har du spørsmål eller mener det er noe feil med fakturaen du har fått? Ta kontakt med oss på dagligleder@hsil.no, så vi får ryddet opp i det med en gang.