Thore ble 90 år søndag 15.januar. Han startet det som den gang het Herretrimmen i 1960 (nå Gubbetrimmen). Han var sentral da H-joggen startet i 1979. Han er fortsatt svært aktiv med egentrening og trening av andre.

Hver onsdag fra kl 20:00-21:30 på Haugen skole finner du Thore som trener på Gubbetrimmen. Thore er en av de sprekeste og leder treningen på en forbilledlig måte. Møt opp og opplev Thore. Det bare å se hva han gjør og prøve å gjøre det samme. Han introduserer stadig nye øvelser. Så det er ikke noen tvil om at han henger med i utviklingen når det gjelder trening.

Dette har han gjort år etter år for at vi andre få en bedre helse. Thore sa for 40 år siden at hvis du følger treningsprogrammet mitt og møter på hver trening så blir du minst 90 år. Han har nå bekreftet at dette stemmer. Sist onsdag sa han at om du etter å ha blitt 90 følger programmet hver uke, blir du sikkert 100. Gubbene som trener kaller Thores trening for en livsforlengende aktivitet.

Thore er en fantastisk person som vil andre vel. Han er omgjengelig, hyggelig og blid og er hva vi kaller en kjernekar. Thore er æresmedlem av HSIL og tidligere fått Høybråtenprisen.

Gratulerer med dagen! Vi satser på at det blir mange år til som trener.