Aktiv på dagtid:

Aktiv på dagtid gjennomførte i dag årets siste gruppetreninger på Idrettens Hus Nordbyen. Gruppetimene starter opp igjen fra mandag 02.01.2023! Ingen påmelding og helt gratis for alle - vel møtt! Les mer om tilbudet her.

Liastua:

Liastua er nå stengt for i år. Vafler, kaffe og annet godt kan igjen kjøpes når de åpner dørene helgen 7. og 8. januar! Vi gleder oss til å se dere igjen og håper snøen holder, slik at dere kan legge skituren til oss på nyåret! I mellomtiden kan dere jo ta en tur opp Liabratten, eller besøke en av gapahukene våre!

Liabakken:

Dugnadsheltene i Liabakken jobber nå for full maskin! De håper på å kunne åpne Liabakken for kjøring i romjulen. Følg med for fortløpende informasjon på facebook-siden deres: Liabakken Skisenter.

HSIL Gymmen:

Gymmen er åpen hele julen og romjulen fra kl.06:00 til 23:00. Tjuvstart på nyttårsforsettene eller ta en pause fra juleselskapene med en økt hos oss! Les om medlemskap på gymmen her.

Idrettens Hus Nordbyen (flerbrukshall, aktivitetsflater og kiosk): 

Hallen vil være stengt fra 22.12.2022. Vi åpner dørene igjen med kiosk, mulighet for møterom-booking og ordinær aktivitet fra 02.01.2023!

Nordbyen Cageball:

Nordbyen Cageball holder stengt i de samme tidsrommene som Idrettens Hus Nordbyen: 22.12.2022-02.01.2023. Bookingen er åpen for 2023 allerede, så sett book deres ønskede tider for januar nå! Priser, informasjon og booking finner du her.