Forrige lørdag tok gutta våre imot Sjarmtrollan og KFUM i sine første eliteseriekamper noensinne.

Kampen mot Sjarmtrollan var knalltøff og HSIL gikk ut med full intensitet og tenning. Etter halvspilt omgang tok Sjarmtrollan ledelsen, og la på til 2-0 noen minutter senere. Det holdt altså ikke til poeng denne lørdagen. Gutta kunne likevel klappe seg selv på skuldra for å gi fjorårets 2.plass i eliteserien god motstand og dro hjem for å lade opp til ny kamp på søndag.

KFUM stod for tur - årets første Oslo-derby. Det ruget ingen tvil om at HSIL-gutta hadde krutt i støvlene også denne dagen. Etter 6 spilleminutter gikk HSIL opp i ledelsen og det hørtes godt at de var på hjemmebane. Utover i 1.omgang reduserte KFUM til 1-1 før de tok ledelsen 1-2 like før pause. 

Kun 4 minutter inn i 2.omgang reduserte HSIL til stor jubel. Jubelen roet seg og kampen vippet frem og tilbake i mange, pinefulle minutter. Med 3:25 igjen på klokka tok HSIL ledelsen igjen og noen av hjemmesupporterne tillot seg nok å tenke at dette skulle gå veien. Det er tydelig at det var to lag med store ønsker om 3 poeng i sekken denne søndagen. Et HSIL-lag med 4 mann på banen slipper tilslutt inn 3-3-målet og måtte si seg fornøyde med 1 poeng i sitt første Oslo-derby. 

Første gjennomføring har bare gjort gutta sultne på flere poeng! Vi reiser kjerringa og gleder oss til de kommende kampene!

Høybråten hei!